Appartementen

Wanneer u tijdens uw wintersportvakantie in Morzine op zoek bent naar een beetje extra privacy of u gewoon samen met vrienden en familie wenst te verblijven in een ruimere accommodatie waarin u bijvoorbeeld tevens over de mogelijkheid beschikt om een lekkere maaltijd klaar te maken, dan is één van de appartementen in Morzine voor u ongetwijfeld een interessante keuze. De appartementen in het dorp zijn vaak erg comfortabel en gezellig ingericht waardoor u zich er meteen thuis zult thuisvoelen. Daarnaast zijn de meeste van deze accommodaties ook nog eens zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en de pistes waardoor er eigenlijk geen enkele reden meer is om niet even te kijken naar de appartementen die in Morzine gehuurd kunnen worden.

Residence-LAiglon-de-Morzine (TIP!)

In het hart van Morzine vinden we deze ronduit formidabele en luxueuze appartementen terug. Het appartementencomplex is gelegen op 400 meter van het centrum en beschikt over slechts 12 prestigieuze accommodaties. Al deze appartementen beschikken overigens over een subliem uitzicht dat u kunt aanschouwen vanop uw eigen private balkon. De appartementen hebben een warme en gezellige uitstraling waardoor u zich er ongetwijfeld meteen thuis zult voelen. De kamers beschikken daarnaast over allerhande luxe voorzieningen waaronder een flatscreen, een dvd-speler en uiteraard mag ook een draadloze internetverbinding niet ontbreken. Bent u met andere woorden op zoek naar een luxueus appartement waar u, uw wintersportvakantie in alle rust kunt doorbrengen? Dan is Residence-LAiglon-de-Morzine beslist iets voor u!

Appartementen du Télépherique d’Avoriaz

Wie een centrale ligging in een skigebied belangrijk vindt (en zeg nu zelf wie vindt dat nu niet?) moet beslist even de Appartementen du Télépherique d’Avoriaz bekijken. Deze appartementen zijn meteen aan de pistes naar Avoriaz gelegen en daarnaast ook vlakbij de gondel die je in een mum van tijd naar het middelpunt van het skigebied Portes du Soleil brengt. In het appartementencomplex is er niet alleen een restaurant terug te vinden, daarnaast is er ook een wellnesscentrum waar u even heerlijk in kunt ontspannen. Tot slot is er ook een bar en zelfs een pizzeria in Appartementen du Télépherique d’Avoriaz terug te vinden. Ontdek dus snel deze veelzijdige accommodatie!